Contacteer ons

Ingrediënten

Voor 4 personen | 1u30 kooktijd | 15 min voorbereidingstijd

  • 2 eetlepels Bister mosterd Imperiale
  • 2 uien, in kwarten gesneden
  • 4 teentjes knoflook, ongepeld
  • 500 g aardappelen, in stukken gesneden
  • 4 wortelen, in stukken gesneden
  • Verse tijm
  • Zout en peper naar smaak
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 250 ml vleesbouillon

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Wrijf het varkensgebraad in met Bister Imperiale mosterd, zout en peper.
  3. Verhit de olijfolie in een braadpan en braad het gebraad aan alle kanten aan tot het goudbruin is.
  4. Haal het gebraad uit de pan en voeg de uien, knoflook, aardappelen en wortelen toe. Bak enkele minuten.
  5. Leg het gebraad terug in de pan, voeg de tijm toe en giet de vleesbouillon erover.
  6. Dek af en plaats in de oven voor ongeveer 1 uur en 30 minuten, bedruip af en toe met het kookvocht.
  7. Serveer het gebraad in plakken gesneden met de groenten en het sap.

Ontdek al onze andere recepten met Bister-mosterd

Recepten