Ingrediënten
Voor 4 personen | 1u30 kooktijd | 15 min voorbereidingstijd
- 2 eetlepels Bister mosterd Imperiale
- 2 uien, in kwarten gesneden
- 4 teentjes knoflook, ongepeld
- 500 g aardappelen, in stukken gesneden
- 4 wortelen, in stukken gesneden
- Verse tijm
- Zout en peper naar smaak
- 2 eetlepels olijfolie
- 250 ml vleesbouillon
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Wrijf het varkensgebraad in met Bister Imperiale mosterd, zout en peper.
- Verhit de olijfolie in een braadpan en braad het gebraad aan alle kanten aan tot het goudbruin is.
- Haal het gebraad uit de pan en voeg de uien, knoflook, aardappelen en wortelen toe. Bak enkele minuten.
- Leg het gebraad terug in de pan, voeg de tijm toe en giet de vleesbouillon erover.
- Dek af en plaats in de oven voor ongeveer 1 uur en 30 minuten, bedruip af en toe met het kookvocht.
- Serveer het gebraad in plakken gesneden met de groenten en het sap.