Contacteer ons

INGREDIËNTEN

Voor 4 personen | 30 min kooktijd | 1U voorbereidingstijd

  • 1 in stukken gesneden konijn
  • 4 eetlepels Bister  mosterd op grootmoeders wijze
  • 250 ml crème fraîche
  • 2 sjalotjes, gehakt
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 150 g spekblokjes
  • 200 g champignons
  • 12 kleine zilveruitjes
  • Verse tijm
  • Verse rozemarijn
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Zout en peper naar smaak
  • 150 ml witte wijn

VOORBEREIDING

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Kruid de konijnstukken met zout en peper en smeer ze in met Bister mosterd op grootmoeders wijze.
  3. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de konijnstukken tot ze goudbruin zijn.
  4. Voeg de sjalotjes, knoflook en spekblokjes toe en bak enkele minuten.
  5. Voeg de champignons en zilveruitjes toe en bak tot ze lichtbruin zijn.
  6. Schenk de witte wijn erbij en voeg de tijm en rozemarijn toe, laat het tot de helft inkoken.
  7. Voeg de crème fraîche toe en roer om.
  8. Dek af en zet in de oven voor ongeveer 1 uur, bedruip af en toe met de saus.

Ontdek al onze andere recepten met Bister-mosterd