Ingrediƫnten
Voor 4 personen | 30 min kooktijd | 10 min voorbereidingstijd
8 tot 10 kippenbouten
1 pot Bister pickels saus
10 spruitjes
4 wortelen
1 broccoli
10 nieuwe aardappelen
3 el olijfolie
1 el tijm
1 el grof zout
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Meng in een slakom alle groenten met de olijfolie, tijm en grof zout.
Bak de groenten op een bakplaat in 20 minuten goudbruin en gaar.
Doe wat olie in een koekenpan en bak de kipdrumsticks een paar minuten, kruid met zout en peper.
Als ze mooi gekleurd zijn, zet je ze 25 tot 30 minuten in de oven.
Verwarm ondertussen de Bister Piccalilli Sauce in een klein steelpannetje en serveer met de kip en groenten op een bord.
Tip: Je kunt aromatische kruiden toevoegen voor nog meer smaak.