Contacteer ons

Ingrediënten

Voor 4 personen | +/- 45 min kooktijd | 15 min voorbereidingstijd

  • Een dozijn kleine aardappelen

  • 1 gele ui

  • 1 bos kleine groene asperges

  • 100 g spinaziescheuten

  • 100 g bonen

  • 10 biologische eieren

  • 2 el Bister 100% Belgische zachte mosterd

  • 3 el volle room

  • 100 g feta

  • 2 el biologische zoete mosterd

  • Een paar takjes verse bieslook

  • Een paar takjes dille

  • Een paar radijsscheuten

  • 1 scheutje olijfolie

  • Zout en peper

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.

  2. Kook de aardappelen ongeveer 15 minuten in een grote pan met gezouten water. Giet af en zet apart.

  3. Kook de kleine groene asperges 6 tot 8 minuten in kokend gezouten water.

  4. Pel en snipper de ui en snijd de bosui fijn.

  5. Verhit een grote ovenvaste koekenpan met een beetje olijfolie en smelt de ui, kruid licht met zout.

  6. Snijd de gekookte aardappelen in reepjes, met de schil erop, en voeg toe aan het mengsel in de pan. Zet het vuur iets lager en voeg dan de asperges toe. (Bewaar er twee of drie voor de sier).

  7. Voeg een theelepel Bister 100% Belgische zachte mosterd toe.

  8. Voeg de spinaziescheuten toe, voeg na 4 minuten de tuinbonen toe en meng alles door elkaar.

  9. Klop in een kom de eieren los en roer de crème fraîche en de theelepel mosterd erdoor. Breng op smaak met zout en peper.

  10. Giet het mengsel over het mengsel in de pan, zet het vuur iets hoger en laat zachtjes bakken. Bestrooi het mengsel na 5 minuten koken met de stukjes feta en zet de pan 5 tot 6 minuten in de oven.

  11. Haal uit de pan en bestrooi met de verse kruiden.

Tip: Dit gerecht kan warm of koud worden gegeten en je kunt eetbare bloemen toevoegen om een vleugje lente aan je recept toe te voegen.

Ontdek al onze andere recepten met Bister-mosterd

Recepten