Ingrediƫnten
Voor 4 personen | 15 min kooktijd | 15 min voorbereidingstijd
600 gr kabeljauw
2 eetlepels olijfolie
3 preien
20 cl dubbele room
20 g boter
3 el Bister Dijon mosterd
2 el citroensap
2 sjalotten
Zout en versgemalen peper
Voorbereiding
Doe de olie in een koekenpan en bak de vis 3 minuten aan elke kant.
Snijd de prei in rondjes, stoom gedurende 10 minuten en eindig in de oven om licht te roosteren.
Smelt de boter in een kleine steelpan. Bak de fijngehakte sjalotten. Kruid met peper en zout en giet er dan de dubbele room, de Bister Dijonmosterd en het citroensap bij.
Serveer de vis met de groenten en de saus.
Tip: Voor extra knapperigheid begeleid je het gerecht met een kleine tarwesalade. Voor een minder pittige versie vervang je de Dijonmosterd door onze Bister l'ImpƩriale mosterd.