Kippenboutjes in Piccalilli saus met Gebakken groenten
Voor 4 personen – 30 min bereidingstijd – 10 min voorbereidingstijd :
- 8 tot 10 kippenboutjes
- 1 pot Bister piccalilli saus
- 10 spruitjes
- 4 wortels
- 1 broccoli
- 10 kleine aardappelen
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel tijm
- 1 eetlepel grof zout
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng in een kom alle groenten met de olijfolie, de tijm en het zout.
- Bak de groenten op een bakplaat gedurende 20 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn.
- Doe olie in een pan en bak de kip een paar minuten, breng op smaak met zout en peper.
- Als ze mooi gekleurd zijn, zet je ze 25 tot 30 minuten in de oven.
- Verwarm intussen de piccalillisaus in een klein pannetje en serveer met de kip en groenten op een mooi bord.
U kunt wat kruiden toevoegen voor nog meer smaak.