Kippenboutjes in Piccalilli saus met Gebakken groenten

Voor 4 personen – 30 min bereidingstijd – 10 min voorbereidingstijd :

  • 8 tot 10 kippenboutjes
  • 1 pot Bister piccalilli saus
  • 10 spruitjes
  • 4 wortels
  • 1 broccoli
  • 10 kleine aardappelen
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel tijm
  • 1 eetlepel grof zout

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng in een kom alle groenten met de olijfolie, de tijm en het zout.
  3. Bak de groenten op een bakplaat gedurende 20 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn.
  4. Doe olie in een pan en bak de kip een paar minuten, breng op smaak met zout en peper.
  5. Als ze mooi gekleurd zijn, zet je ze 25 tot 30 minuten in de oven.
  6. Verwarm intussen de piccalillisaus in een klein pannetje en serveer met de kip en groenten op een mooi bord.

U kunt wat kruiden toevoegen voor nog meer smaak.