ONZE BIOLOGISCHE PRODUCTEN

Bister is het verhaal van een familie van unieke producten, dat in 1926 begon. Het is de gastronomische geschiedenis van verschillende generaties producenten van een ongeëvenaarde “Belgische smaak". De vurige verdedigers van een terroir, zachte emoties en een traditie van delen om samen te genieten. Ontdek onze producten die jou elk op hun eigen manier vertellen over onze gemeenschappelijke geschiedenis.

bio mosterds

Onze biologische mosterd

Halfsterk, “op grootmoederswijze" of Belgisch: ontdek ons assortiment biologische mosterd, die de traditie van ongeëvenaarde knowhow voortzetten. Allemaal gegarandeerd zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen en uiteraard met het grootste respect voor het milieu!

Wacht niet langer om een van onze beroemde “granaatpotten" te openen en ervaar een explosie van smaken!


Op grootmoeders wijze mosterd bio


De Dijon mosterd bio


Halfscherpe mosterd bio


Belgische mosterd

ONZE BIOLOGISCHE PICKELS

Wie bio Bister zegt, zegt biologische Piccalilli, het product dat iedereen ons benijdt, want het is uniek. Aan deze romige saus gemaakt van groenten (uien, augurken, bloemkool) gekookt in een mengsel van kruiden en azijn, wordt geen suiker toegevoegd. Door zijn bijzondere smaak onderscheidt het zich op opmerkelijke wijze van de andere pickels op de markt.